Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Currículum i etapes

Un currículum internacional, innovador i multilingüe per al segle XXI

Els temes curriculars d’Agora Princess Margaret International School s’enfoquen en els reptes globals de la vida real i el seu context. Així, els nostres estudiants adquireixen un profund coneixement de les problemàtiques globals passades, presents i futures que afecten a diferents països, cultures i poblacions a tot el món. Formem persones ètiques, amb interès i capacitat per entendre problemes i preocupacions globals.

Agora Princess Margaret – IB World School

Agora Princess Margaret International School és un IB World School. Formem part del conjunt d'escoles reconegudes mundialment pel *International *Baccalaureate aplicant el PEP (Programa de l'Escola Primària). *Agora *Princess Margaret *International *School forma també part de les escoles autoritzades per a impartir el PAI (Programa dels Anys Intermedis).

Aprenentatge Multilingüe

La llengua és el principal vehicle d’expressió i factor d’integració cultural. El domini impecable de les tres llengües, les dues existents a Catalunya i l’aprenentatge de l’anglès al mateix nivell formen part del mateix objectiu: propiciar una comunicació fluida entre persones de diferents cultures, en un intercanvi enriquidor.

En el context del plurilingüisme que caracteritza al col·legi, l’aprenentatge de l’anglès com a primera llengua estrangera ocupa un lloc especial. Els nostres alumnes es familiaritzen amb l’idioma des dels primers anys, juntament amb les llengües oficials.

Infantil

Es tracta d’una veritable aventura educativa per als més petits, caracteritzada per la immersió en anglès, el desenvolupament creatiu, la intel·ligència emocional i l’estimulació musical. Cada nen rep una atenció personalitzada que el converteix en protagonista del seu propi aprenentatge.

més informació

Primària

Els nostres alumnes cursen el Programa de la Escola de Primària del Batxillerat Internacional (PEP) en un context de trilingüisme, amb una atenció tutorial personalitzada i que aprofundeix en tècniques i hàbits d’estudi per assegurar el seu èxit acadèmic al futur.
 

més informació

Secundària

El currículum a l’etapa de secundària fomenta el diàleg i la comunicació, i treballa els hàbits adequats per formar persones constants i disciplinades. El trilingüisme és un dels pilars del projecte educatiu, enfocat cap a una preparació global i universal.
 

més informació 

Batxillerat Internacional

El Programa del Diploma del Batxillerat Internacional (IB) és un prestigiós programa amb el reconeixement de les principals universitats del món. De cara al curs 2025-2026, les instal·lacions del col·legi augmentaran amb un nou campus per a oferir el Programa del Diploma.

més informació