Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Història del col·legi

Des dels seus inicis, Agora Princess Margaret International School s’ha caracteritzat per ser un col·legi internacional privat d’alta exigència i amb una preparació acadèmica excel·lent. Agora Princess Margaret International School va néixer com un col·legi anglès en un moment en què majoritàriament s’estudiava francès. Mrs. Gaos juntament amb Mrs. Ruhí van apostar per un escenari internacional que incloïa una llengua que avui és idioma vehicular arreu del món.L’idioma anglés és protagonista dins del nostre projecte des del primer dia. 

Ric en història 

Una escuela es como nace pero también cómo evoluciona. Una escola és com neix però també com evoluciona. El món canvia, les escoles han de canviar. L’any 2000 Princess Margaret International School consolida el seu projecte engrandint les instal·lacions, assimilant les noves tecnologies i incorporant l’ESO, amb la qual cosa es va ampliar la cobertura d’etapes acadèmiques. L'escola és un centre dinàmic i constantment impulsa noves accions, com per exemple els cursos extraescolars d'anglès i el curset d'estiu, que donen servei a la comunitat.

Actualment, *Agora *Princess Margaret *International *School és un centre internacional de referència a Barcelona, fidel als seus orígens, integrat en el barri d´*Horta-*Guinardó i amb un esperit creatiu i proactiu que fa que el pas dels anys li hagi permès incorporar experiència i coneixement docent que posa al servei dels seus alumnes. Una escola familiar que coneix als seus alumnes i famílies, amb un tracte pròxim cap als seus alumnes, la qual cosa ens permet crear ambients pròxims òptims per a un aprenentatge intensiu, participatiu i transdisciplinar.