Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Cursos d'Anglés

Aprèn Anglés amb nosaltres!

En Agora Princess Margaret International School, oferim una àmplia gamma de cursos d'anglès tant per a nens com per a adults, amb opcions tant presencials com en línia, dissenyades per a adaptar-se a les teves necessitats i horaris.

Sol·licita més informació

Per què triar-nos?

Amb una trajectòria des de 1967 com a col·legi anglès a Barcelona i amb el suport del mètode d'ensenyament del International Baccalaureate (IB) i com a Centre de Preparació d'Exàmens de Cambridge, estem compromesos a proporcionar la millor educació en anglès possible.

El nostre mètode

El nostre mètode d'ensenyament personalitzat abasta totes les àrees de l'idioma anglès (RC, WR, LC, SPK, USI), la qual cosa ens permet preparar als nostres estudiants amb èxit per a les titulacions de la Universitat de Cambridge, com A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE), C1 Advanced (CAU) i C2 Proficiency (CPE).

Característiques dels nostres Cursos

  • Professors titulats i amb experiència que compleixen amb els requisits exigits per la Universitat de Cambridge.
  • Grups reduïts adaptats a l'edat i nivell dels alumnes.
  • Ús de tecnologia avançada a l'aula, com a televisors interactius i iPads, així com un campus virtual per a alumnes majors.
  • Combinació de classes presencials am

Classes en línia

Ampliem la nostra oferta educativa oferint classes en línia a través d'una plataforma segura. Els alumnes poden connectar-se simultàniament amb el professor, complint els objectius educatius i obtenint els mateixos resultats que en les classes presencials.

Calendari i horaris

Els nostres cursos es realitzen de setembre a juny, amb horaris flexibles que s'adapten a les teves necessitats. Des de dues classes setmanals d'una hora i mitja per a nens i adolescents fins a una classe setmanal de dues hores per a adults.

Tarifes

Oferim opcions de quota trimestral amb preus competitius que varien segons la durada i la freqüència de les classes.

 
 
 

Exámenes

Realitzem exàmens de nivell a l'inici del curs, exàmens trimestrals i mock exams per als nivells de Cambridge.
¡No perdis l'oportunitat de millorar el teu anglès amb els nostres cursos d'alta qualitat! Contacta'ns avui mateix per a més informació i reserva la teva plaça.